Книга «Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних» українською мовою

«Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних»
Олівер Беркмен

Про книгу «Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних» Олівера Беркмена

Людське життя сміхотворно коротке. Все, що ми маємо — це в середньому 4 тисячі тижнів, або ж 80 років. Усвідомивши це, вам точно перехочеться витрачати свій час на скроління соцмереж. В погоні за продуктивністю та намаганням все встигати, ми часто втрачаємо зв’язок із самими собою, забуваємо, що для нас справді важливо. Пріоритетність розмивається, а бажання завжди досягати максимальних результатів робить нас надміру тривожними, викликає стрес і роздратування. Як зрозуміти, що для нас є справді важливим, а що не варте і крихти нашого часу? Як наповнити своє життя сенсом та зосередитись на справді важливих для нас речах? Так, чотири тисячі тижнів — це справді мало. Але цього точно достатньо, щоб прожити усвідомлене та наповнене життя.


Ми НЕ розповсюджуємо книгу (файли), оскільки це порушує Авторське право. Наш сайт носить виключно інформативний характер, де читачі можуть ознайомитися цікавим описом книги від нашого сайту, з анотацією від видавництва, відгуками та цитатами з книжки.

Якщо ви є правовласником електронної книги «Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних» Олівера Беркмена українською мовою і бажаєте, щоб ми видалили її з нашого книжкового сайту, будь ласка, напишіть нам на пошту abuse.knigi@gmail.com і ми в найкоротші терміни її видалимо.

Цитати з книги «Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних» Олівера Беркмена

ЦитатаСуть у тому, щоб не позбутися прокрастинації, а навчитися з розумом обирати, що відкладати на потім, аби зосередитися на найважливішому. Хороша система тайм-менеджменту має допомагати нехтувати непотрібними речами. Це є мірилом її ефективності.
ЦитатаСправжня проблема не у плануванні. Вона в тому, що ми вважаємо плани не тим, чим вони є. Ми забуваємо, чи не бажаємо визнавати, що «план — це лише думка», як казав американський вчитель медитації Джозеф Голдштейн. Ми сприймаємо його як аркан, який сьогодення накинуло на майбутнє, щоб його приструнити.
ЦитатаПравда в тому, що єдиним способом не згаяти вільний час є «змарнувати» дозвілля на насолоду відпочинком, повністю віддатися йому, а не потай гнатися за майбутніми здобутками.
ЦитатаЩоб прожити своє єдине життя на повну, нам слід відмовитися використовувати кожну вільну годину на особистий розвиток. З огляду на це, ледачість не просто треба пробачати, вона є життєво необхідною. Симона де Бовуар писала: «Якщо втіха літньої людини, що потягує вино, нічого не важить, то виробництво й багатство —це просто порожні міфи; вони мають сенс, лише якщо здатні принести особисту, живу радість».

Відгуки на книгу «Чотири тисячі тижнів. Тайм-менеджмент для смертних» Олівера Беркмена

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Не знаєте, що почитати? У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення.

Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої. Їх ціна нижча за паперові. А ще це турбота про природу - для виготовлення однієї паперової книги потрібно близько 5 кг деревної сировини.

358 переглядів